Voor een gebruiksvriendelijke website gebruiken we cookies. Wie lust er geen cookies?
SLUITEN
Zin in een zuiderse hap? Met kerstomaten, eitjes, gruyère en All-in Low Carb maak je snel heerlijke muffins. Perfect voor een lichte lunch!
Halveer de kerstomaten. Leg ze op een bakplaat. Bestrooi ze met rozemarijn. Besprenkel met olijfolie. Rooster ze 15 minuten onder de ovengrill. Laat even afkoelen.
Meng de All-in Low Carb met de gruyère en het bakpoeder. Klop in een kopje de eieren met de melk en de gesmolten boter los. Voeg toe aan het droge mengsel en meng het geheel goed met een vork.
Spatel er de kerstomaten met het bakvocht door.
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 9 kuipjes van de muffinbakplaat in. Vul ze met het beslag.
Bak de muffins 20 minuten op 180°C. Laat even afkoelen.
Hij heeft de looks. Hij heeft de smaak. Deze korenaar met spek en kaas verleidt iedereen aan tafel!
Naar recept
Een leuke manier om het aperitiefmoment extra bijzonder te maken? Presenteer zelfgemaakte hapjes, zoals deze heerlijke worstenbroodkrans.
Net wanneer je dacht dat het niet lekkerder kon ... Aanschouw deze koffiebroodjes en hun waanzinnige vulling van rozijnen, noten en banketroom!